moov atom not found mp4: Invalid data found when processing

Any other question that don't fit into the other support categorizes.
Post Reply
C0nw0nk
Posts: 17
Joined: Tue Aug 26, 2014 3:32 pm

moov atom not found mp4: Invalid data found when processing

Post by C0nw0nk » Thu Aug 28, 2014 3:46 pm

So i have allot of uploads to my server with this same error was curious if anyone can help me solve it.

Input :

Code: Select all

"C:/server/ffmpeg/bin/ffmpeg.exe" -i C:\server\websites\ps\public_www/media/com_hwdmediashare/files/f2/aa/80/2bdd6f0f80d67acb6d8ca0b27696939a.mp4 2>&1
Output :

Code: Select all

ffmpeg version N-65126-gdc315cd Copyright (c) 2000-2014 the FFmpeg developers
  built on Jul 30 2014 22:34:06 with gcc 4.8.3 (GCC)
  configuration: --enable-gpl --enable-version3 --disable-w32threads --enable-avisynth --enable-bzlib --enable-fontconfig --enable-frei0r --enable-gnutls --enable-iconv --enable-libass --enable-libbluray --enable-libbs2b --enable-libcaca --enable-libfreetype --enable-libgme --enable-libgsm --enable-libilbc --enable-libmodplug --enable-libmp3lame --enable-libopencore-amrnb --enable-libopencore-amrwb --enable-libopenjpeg --enable-libopus --enable-librtmp --enable-libschroedinger --enable-libsoxr --enable-libspeex --enable-libtheora --enable-libtwolame --enable-libvidstab --enable-libvo-aacenc --enable-libvo-amrwbenc --enable-libvorbis --enable-libvpx --enable-libwavpack --enable-libwebp --enable-libx264 --enable-libx265 --enable-libxavs --enable-libxvid --enable-decklink --enable-zlib
  libavutil      52. 94.100 / 52. 94.100
  libavcodec     55. 71.100 / 55. 71.100
  libavformat    55. 50.100 / 55. 50.100
  libavdevice    55. 13.102 / 55. 13.102
  libavfilter     4. 11.102 /  4. 11.102
  libswscale      2.  6.100 /  2.  6.100
  libswresample   0. 19.100 /  0. 19.100
  libpostproc    52.  3.100 / 52.  3.100
[mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2 @ 0000000002cd7ce0] moov atom not found
C:\server\websites\ps\public_www/media/com_hwdmediashare/files/f2/aa/80/2bdd6f0f80d67acb6d8ca0b27696939a.mp4: Invalid data found when processing input

svnpenn
Posts: 263
Joined: Tue Nov 01, 2011 12:19 am

Re: moov atom not found mp4: Invalid data found when process

Post by svnpenn » Thu Aug 28, 2014 11:37 pm

Need to link to sample file.

C0nw0nk
Posts: 17
Joined: Tue Aug 26, 2014 3:32 pm

Re: moov atom not found mp4: Invalid data found when process

Post by C0nw0nk » Fri Aug 29, 2014 6:35 pm

Before i post a link i will ask if i am allowed to share a link to since it is a pornographic video ?

Post Reply
'