Search found 3 matches

by Bartoloni
Tue Nov 07, 2017 9:04 pm
Forum: Developement with FFmpeg
Topic: [SOLVED] Wrong contrast using KDEnlive rendering
Replies: 2
Views: 1659

Re: [SOLVED] Wrong contrast using KDEnlive rendering

i was very sceptical about this issue... some guys are reporting strange contrast errors... others nothing... a lot of time BUG reports are closed by an "UNCONFIRMED" ... or "INVALID" well .. today i tried to replace the VGA CARD... (very very stupid idea right?) ... i have replaced the GT9500 with ...
by Bartoloni
Sun Nov 05, 2017 10:33 am
Forum: Developement with FFmpeg
Topic: [SOLVED] Wrong contrast using KDEnlive rendering
Replies: 2
Views: 1659

Re: Wrong contrast using KDEnlive

this is an updated thread about the issue on YUV videos: https://forum.kde.org/viewtopic.php?f=272&t=142746 and a new image with latest FFMPEG (but this is a MELT issue or a FFMPEG issue?) http://www.wcn.it/contrast-issues.jpg http://www.wcn.it/wrong-contrast-720.jpg and these are the media informat...
by Bartoloni
Sat Aug 19, 2017 5:39 am
Forum: Developement with FFmpeg
Topic: [SOLVED] Wrong contrast using KDEnlive rendering
Replies: 2
Views: 1659

[SOLVED] Wrong contrast using KDEnlive rendering

i searched the web and finally i found that the "YUVJ to YUV" issue was adressed 6 years ago... ( https://trac.ffmpeg.org/ticket/225 ) i'm experiencing the same issue... here an output of 2 rendering ( MPEG4 DIVX ... and WMV ) MPG4 --> properties=MPEG-4-ASP qscale=%quality aq=%audioquality' WMV --> ...
'